donderdag 6 maart 2008

Ook testrijder worden? Testdriver Team

199379306_6_c-NS Gewoon een 'brainwave' na een uitermate interessant Web 2.0 congres; het Testdriver Team. Anno 2008 is voor circa 80% van alle consumenten het internet DE plek voor orientatie bij de aanschaf van een nieuwe auto. Daarnaast blijkt dat men meer vertrouwen heeft in de mening van andere consumenten dan hetgeen een fabrikant in de brochure schrijft. Er worden dan ook veelvuldig reviews geschreven over auto's.


Met het Testdriver Team willen we 'de gewone consument' in de huid laten kruipen van de autojournalist. Als eerste de nieuwste auto's uitproberen en hier je ongezouten mening over geven; heerlijk!

Hoe het werkt?
Simpel; wij organiseren frequent evenementen waarbij een automerk of specifiek autotype (sportauto, cabrio, SUV) centraal staat. We informeren jou hierover via de Testdrivers Hyves. Heb je tijd/zin? Dan ben je van harte welkom bij het evenement en kun, naast gezellig kletsen met andere autoliefhebbers, ook proefritten maken in de auto's die klaarstaan.

Gratis? Hoe kan dat?
Jouw mening is wat waard. Autodealers, fabrikanten en leasemaatschappijen willen de bijeenkomsten graag sponsoren. Dus inderdaad gratis (en ze proberen je echt geen auto te verkopen...).

Ik heb er zin in, jij ook?
Word dan snel lid van de Testdrivers Hyves, dan laat ik het weten zodra de datum van de eerste bijeenkomst bekend is!